Bestuur

Voorzitter en penningmeester: Kerstin Hense-Buisman

Voorzitter en penningmeester: Kerstin Hense-Buisman

In 2000 was ik voor een stage in Ghana (zie ook onder achtergrond). Sinds die tijd ben ik heel erg verbonden met het land. Voor mij is het belangrijk ook vanuit Nederland iets voor een deel van de mensen en voornamelijk het project Shepherd's Heart in Ghana te kunnen betekenen.
 

Secretaris: Daphne Ayi

Secretaris: Daphne Ayi

Sinds 1999 ben ik verbonden met het prachtige land Ghana. In eerste instantie werkte ik, tijdens mijn studie, binnen een project voor straatkinderen. Ik heb mij hier twee jaar voor ingezet. Tijdens deze bijzondere jaren ontstond de vriendschap met de oprichter van SSG. De werktijd is overgegaan in familiaire en vriendschappelijke banden die nog steeds voortduren.
In het dagelijks leven ben ik moeder van twee kinderen, werk ik vijf dagen als directeur op een basisschool en ondersteun ik bij de sportieve activiteiten van mijn kinderen. De bijdrage die ik lever bij de stichting is ondersteunend; en fungeer ik als klankbord voor de voorzitter en het andere bestuurslid. Dit vanuit de gedachten om een bijdrage te leveren in het ondersteunen van minder bedeelden in de Ghanese samenleving.

Bestuurslid: Birte Wagner

Bestuurslid: Birte Wagner

In Ghana ben ik nog niet geweest, wel woon ik met mijn familie in en multiculturele wijk in Antwerpen en werk ik in een internationale omgeving. Daardoor zie en hoor ik ook eens van uitdagingen die niet in onze onmiddellijke omgeving plaatsvinden. Toch vind ik het heel belangrijk, om plaatselijke organisaties en zelfhulp te ondersteunen. Daarom heb ik voor de Stichting Straatkinderen Ghana gekozen die plaatselijke projecten en activiteiten ondersteund en begeleid.

Bereid om te sponsoren, of wilt u meer weten?